De vrouw, verder uitgewerkt

Intussen ben ik flink verder gegaan met het model van de vrouw. Een hoop kleine aanpassingen in de vorm van het gezicht en de kleren, en uiteindelijk een paar grote aanpassingen in het animatiesysteem.

woman_bodysetup_09Vooral in haar gezicht heb ik een hoop aangepast en toegevoegd: ook zij moet een hele serie leeftijden doorlopen en dat heb ik nu allemaal traploos onder één controle gemaakt.

vrouw_leeftijdEn daarnaast heeft ze nu uitgebreide expressiemogelijkheden, in plaats van het oude systeem. Dat bood ‘vrolijk’ en ‘treurig’ en verder niets. Het idee is om uiteindelijk animaties te maken met een combinatie van cartoon en stomme film-look en -feel, en daarvoor heb ik juist veel en overdreven gelaatsuitdrukkingen nodig.

lattices

Hier drie contactsheets, door een serie expressies lopend op verschillende leeftijden:

01 - woman_young_13

02 - woman_mid_13

03 - woman_old_13

This entry was posted in CG, karakters. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *