aangetaste foto’s

een tijd terug al, toen we nog druk bezig waren met bedenken hoe alles eruit moest gaan zien, liet een vriendin me de foto’s zien die ze jaren en jaren geleden had gemaakt van het huis van haar grootouders in Ierland. die foto’s hadden in loop der jaren waterschade opgelopen waardoor er allerlei vreemde corrosievlekken waren ontstaan, wat weer wonderbaarlijk mooi paste bij de vervallen staat waarin het huis dat op de foto’s stond verkeerde. en dat paste weer allemaal prachtig bij ons idee van een vervallen huis dat we wilden gaan filmen op een manier die zelf ook weer iets moest zeggen over vergane glorie.

hoe we het precies gaan omzetten naar onze film weten we nog niet, maar het heeft in ieder geval een hoop inspiratie opgeleverd. hier een paar van de foto’s (de originele serie is een stuk uitgebreider).

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

foto Victoria Foster

(copyright alle foto’s Victoria Foster)

This entry was posted in huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *